Flexiarmbånd gull med Zirkonia

Stilrent og trendy armbånd med kombinasjon av gull- og sølvfarget rustfritt stål av beste kvalitet, og med glitrende zirkonia krystaller. 

Alle våre flexiarmbånd er enkle å ta av og på, og behagelige å bære.

Les merShow less
kr 595.00
Leveringstid 2-3 dager
Størrelse
Siste varer på lager 1 Produkter
Beskrivelse

Armbåndets indre omkrets (mm):    M=160, L=175, XL=190

Bredde:                                            6 mm

Magneter:                                         2

Gauss:                                             1200

Polaritet:                                           Nord

Materiale:                                         Rustfritt stål

Farge:                                               Gull- og sølvfarget

Les merShow less
Produktdetaljer
4549
Sist vist
kr 595.00
Stilrent og trendy armbånd med kombinasjon av gull- og sølvfarget rustfritt stål av beste kvalitet, og med glitrende zirkonia krystaller.  Alle våre flexiarmbånd er enkle å ta av og på, og behagelige å bære.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 595.00
Armbånd i rustfritt stål med Zirkoner i det populære Jasmin møsteret. Justerbar lengde str. M-XL = 160-190 mm. 
kr 329.00
Lekkert magnetisk lenkearmbånd med søt marihøne. Passer til både barn og voksne. Justerbar lengde str. XS - L (13,5-17,5 cm)
kr 760.00
Lekkert magnet armbånd i kombinasjon av matt og blankt rustfritt stål av beste kvalitet, og med store glitrende Zirkonia stener. Justerbar lengde, og komfortabelt å ha på.
kr 429.00
Mix og Match ditt eget duftarmbånd med 14 utskiftbare filtputer i lekre farger. Du kan alltid ta med deg duften av din perfekte parfyme eller aromatiske olje og nyte den med dette høykvalitets fleksible magnetiske...
kr 590.00
Det vakre sirkeldesignet symboliserer helhet, balanse og harmoni, og passer perfekt for en hektisk hverdag. Ni glitrende Swarovski krystaller er for hånd plassert i midten av sirklene, og gir et flott blikkfang....
Flexiarmbånd Plain sirkeldesign
Salg
-25%
Vis mer
Tilbud
kr 371.25 kr 495.00
Lekkert fleksibelt armbånd med myke linjer og en kombinasjon av blankt og matt rustfritt stål av beste kvalitet. Fleksible ledd gjør våre armbånd enkle å ta av og på, og svært komfortable å bære.
kr 25.00
Design ditt eget smykke med dette tynne tekstilbåndet kombinert med perler, charms og anheng. Kan også fint benyttes som kjede til alle våre anheng. 1 meter langt og kan forkortes og deles etter eget ønske. 1 mm i...
Magnetarmbånd i rosa lær
Salg
-70%
Vis mer
Tilbud
kr 187.50 kr 625.00
Tøft og trendy armbånd i rosa lær og hudvennlig rustfritt stål. Dette armbåndet kan føles litt trangt å få på i begynnelsen, men læret vil utvide seg litt etterhvert og føles mykere. Anbefaler her å velge den største...
kr 375.00
Tidløst og diskret lenkearmbånd med mønster inspirert av Afrikas ville dyr i lekker fargekombinasjon av sølv og rosegull. Justerbar lengde str. M-XL = 160-190 mm.

Meny

Innstillinger