Kundeerfaringer

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger. Her er noen erfaringer med våre magnetprodukter.

Jeg måtte bare fortelle hvor bra armbånd, hjertet og matten som jeg sitter, ligger på, og pinnen i vannet virker. Er ikke så stiv i kroppen mer. Tenkte jeg skulle ta en dyp knebøy, og det gikk! Helt utrolig, har jo hatt veldig vondt i knærne!

-Gunilla, Oslo

Dette hjertet er som jeg har sagt tidligere, magisk! (Power hjerte) Jeg kom for å "rulle", den venstre armen min kunne jeg ikke løfte, den var hoven og verket fra albueleddet og oppover mot skulderen. Stine Holen Johnson satte på meg et hjerte og jeg skulle få låne det med meg hjem. Jeg hadde ikke veldig troen, men det tok ikke lang tid, ca. 30-40 min, så klarte jeg å løfte armen uten at det hugg til. Jeg tok med et hjerte hjem til min datter som hadde fått ei skikkelig "lårhøne" på trening dagen før. Morgenen etter var armen min 90% frisk og låret til min datter var mye bedre, hun gikk med hjerte på skolen (Wang) og var usikker på om hun skulle trene, da treningstimene kom, var det ikke noe problem å trene! I løpet av denne dagen ble armen helt fin og jeg har ikke hatt vondt etterpå. Datteren min trente på kvelden også, trenerne ble litt overrasket da de så hvor hardt hun ble taklet to dager før. En liten investering jeg anbefaler alle å ha i hus... det magiske hjertet.

-Lisbeth, Stokke

Jeg har muskel, ledd og skjelett plager og sliter til tider veldig med å komme ut av sengen. Anskaffet meg magnetmatte for bruk i senga eller stolen/sofaen. Denne har hjulpet meg stort. Nå nesten spretter jeg ut av sengen om morgenen, helt supert.

Man tenker ikke over situasjonen når man har brukt den en stund, men jeg fikk merke effekten stort her om dagen. Jeg hadde ikke brukt matten på en liten stund og så fikk jeg en låsning nederst i ryggen ide jeg skulle ut av sengen. Det kjentes også ut som nerveklem med ilinger nedover i beina. Fant fram magnetmatta og satt på den i stolen og tok den med i sengen om kvelden. Dagen etter kom jeg lett ut av sengen. Nå lar jeg matten ligge permanent i sengen.

Jeg vil anbefale å prøve denne.

Har også kjøpt magnet armbånd, 4 stykker. Disse er flotte smykker samtidig som de har en god helse effekt. Stilig med flere på samme arm.

-Marianne, Nøtterøy

Jeg har fått veldig god hjelp av magnetene! jeg har brukt magnetmatten i sengen en god stund og har fått utrolig god effekt av den! Før hadde jeg vondt i ryggen da jeg våknet og hadde vanskeligheter med å kle på meg! Dette har blitt veldig mye bedre! Anbefaler magnetene på det sterkeste!

-Britt Tove, Horten

Tja hvor skal man starte, slet med kvalme pga jeg har nyrestein, var hos Stine og hun tok på meg 2 neon farget bånd med magneter, en på høyre og en på venstre.. I løpet av dagen ble kvalmen borte og etter 5 dager var kvalmen fortsatt borte, så tok jeg de av. joda 3 timer seinere var jeg kvalm igjen, sååå da går jeg rundt med mine neon bånd.

Å jeg lo jo så jeg grein da jeg fikk de her på og sa at det funker ikke, men TRO meg det funker.

-Nikita, Tønsberg

Meny

Innstillinger