Isblå duo

Kombinasjonspakke med en flaske flytende Isblå villaksolje med sitron og en boks med Isblå villaksolje med vitamin K2 og gurkemeie i kapsler. Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ,. Oljen er rik på EPA og DHA omega-3. En betydelig fordel fremfor tran er at den inneholder signifikant mengde av DPA.

Les merShow less
Tilbud
kr 375.20 kr 469.00
Leveringstid 2-3 dager
Beskrivelse

Ren og naturlig villaksolje

100% naturlig «pink salmon» olje fra laksefisket i Prince Williams Sounds Bay, Alaska (ikke fra konsentrat og uten rester av alkohol eller andre løsningsmidler.

Et fiske etablert av eskimoer for flere tusen år siden.

Fisket er sertifisert bærekraftig av MSC.

Avskjær fra villaksolje er den dyreste naturlige kilden til omega-3 i verden.

Naturlig renere fiskeolje, men likevel renset med molekylær destillerings- teknologi på Island som gjør den til en av de reneste oljene på markedet.

Beholder oljens originale kvalitet ved ikke å «vinterisere» den som andre fiskeoljer.

Ikke tilsatt kjemisk fremstilt vitamin A eller D, men naturlige tokoferoler (vitamin E) for å bevare ferskhet.

God for blant annet hjerte, øyne og hjerne

Omega 3 fra fiskeolje er kjent for dens allsidige fordeler som bidrar til normal funksjon av hjerte- og karsystem, øyne og hjerne ved dosering så lavt om ved 250 mg DHA eller mer.

I større doser er det mye som tyder på at det også er særskilt bra for ledd, muskler og psykiske lidelser, så vel som del av smertebehandling. For potensielt å oppnå disse fordelen, er det dog nødvendig med dosering på minimum 1 spiseskje hver dag til smertene er borte, og det bør de være innen 4-6 uker, for så eventuelt å redusere dosen noe.

For å kunne ta slike doser store doser med fiskeolje uten ubehag, kreves en meget god kvalitet. isblå villaksolje er behandlet som ferskvare fra første øyeblikk i ny og moderne fabrikk i Prince Williams Sounds Bay. Den er tilsatt naturlig vitamin E for å bevare ferskhet fram til renseprosessen som gjøres på Island. Den sendes så til Norge for å gjøre siste produksjon av olje på flaske og olje i kapsler.

Ferskhet

Lagringsprøver tyder på at villaksoljen holder seg like fersk i mer enn fem år etter produksjon, selvom den kun kan stemples med 2 år. 

Les merShow less
Produktdetaljer
isblåduo
Sist vist
Isblå duo Isblå duo
Salg
-20%
Vis mer
Tilbud
kr 375.20 kr 469.00
Kombinasjonspakke med en flaske flytende Isblå villaksolje med sitron og en boks med Isblå villaksolje med vitamin K2 og gurkemeie i kapsler. Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ,. Oljen er rik på...
3 andre produkter i samme kategori:
kr 1,374.00
Isblå villaksolje i kapsler med gurkemeie og vitamin K2. Den er naturlig rik på EPA og DHA og inneholder i tillegg signifikant mengde DPA. Villaksolje er et naturlig og bedre omega-3 alternativ, og kan brukes sammen...

Meny

Innstillinger